10 Websitet me te mira per te blere TikTok followers, Like and views.

Nuk eshte e keshillueshme blerja e followers ne applikacione te tjera per tiktok por megjithate shume njerez e bejne. 
Pavaresishte se followersat qe blihen jane real ata nuk ju ndjekin sepse jane te interesuar per contentin tuaj. Menyra me e mire per te rritur followersat , liket dhe shikueshmerin eshte menyra origjinale duke shperndare sa me shume postime dhe duke bere sa me shume bashkepunime me tiktokersa te tjere. Por blerja e followersave mund te jete nje menyre me e lehte per ju dhe do tju mundesonte hapjen e live ne tiktok gje e cila mund tju rris te ardhurat tuaja neqoftese ju do te dini ta menaxhoni. Pra te kaloni te pakten 1000 followers. Gjithsesi ne kemi vecuar 10 software me te mira qe ju mundesojne blerjen e fansavs.

1.Social-viral.com
2. Stormlikes.net
3. Followers.io
4. TokMatik
5. Flatfitty
6. BuzzVoice
7. TikFuel
8. FeedPixel
9. Influboss
10. Trollishly